Novogodišnje radosti 2014.

IMG2

U caffe restoranu „Igraonica“ u Tuzli, 28.12.2014. godine upriličeno je novogodišnje druženje članova, porodica, prijatelja i donatora našeg Udruženja. Na našu veliku radost, „Igraonica“ je bila ispunjena do poslednjeg mjesta... Dvosatno druženje bilo je ispunjeno dječijom igrom i ugodnim razgovorima, a radost i sreća na licima naših mališana i njihovih roditelja najveća nam je nagrada za uloženi rad i trud.
Maloj i velikoj „PIPOL“ raji novogodišnje paketiće je uručio veliki prijatelj Udruženja i gradonačelnik Tuzle g. Jasmin Imamović. Grad Tuzla i Ured gradonačelnika na čelu sa g. Jasminom Imamovićem su za realizaciju projekta „Novogodišnje radosti 2014.“ obezbijedili dio novogodišnjih paketića koji su danas uručeni našim mališanima.

Veliku pomoć u realizaciju ovog projekta pružila nam je i društveno odgovorna komapnija „DELING“ iz Tuzle, koja je takođe donirala dio novogodišnjih paketića koji su uručeni našim mališanima na odjeljenju za hematologiju i onkologiju UKC-a Tuzla.

Realizaciju ovog projekta podržao je i gospodin Nenad Todorović iz Banovića, koji je novčani dio nagrade „Plaketa za doprinos u radu“ u iznosu od 450 KM donirao za realizaciju ovog projekta.  Realizaciju projekta „Novogodišnje radosti“ pomogli su i Sindikat radnika termoelektrane Tuzla sa donacijom u iznosu od 200 KM te društveno odgovorna kompanija „Novošped“ Tuzla sa donacijom u iznosu od 150 KM. 

Svim našim članovima, porodicama, prijateljima i donatorima želimo u novoj 2015. godini mnogo zdravlja, sreće i radosti te da iste podijele sa svojim najmilijim.

Album sa prekrasnim fotografijama pogledajte u našoj galeriji...