Apel za pomoć Merjemi Dautović

Trinaestogodišnjoj djevojčici Merjemi Dautović iz Kruševice (općina Lukavac) potrebna je pomoć dobrih ljudi u borbi za ozdravljenje. Malena Merjema hospitalizirana je na Odjeljenju za hematologiju i onkologiju na Klinici za dječije bolesti UKC-a Tuzla i u proteklih osamdeset dana imala je dva operativna zahvata.

U razgovoru sa Merjeminim ocem, g.Džemalom Dautovićem, saznali smo da je djevojčica trenutno stabilno, da prima odgovarajuće terapije i da će najvjerovatnije nastavak njenog liječenja uslijediti u Acibadem zdravstvenoj grupaciji u Turskoj.

Ovom prilikom pozivamo sve dobre ljude da, u skladu sa svojim mogućnostima, pomognu borbu za ozdravljenje djevojčice Merjeme. Danas je pomoć potrebna njoj i njenoj porodici a sutra može zatrebati bilo kome od nas...  

Novčane uplate unutar BiH možete izvršiti na račun  broj: 1613000036982469 otvoren u Raiffeisen bank,  na ime oca oboljele djevojčice, Džemal Dautović.

Uputstvo za uplate iz inostranstva:

RAIFFEISEN BANK DD BOSNA I HERCEGOVINA SWIFT CODE: RZBABA2S IBAN CODE : BA 1613000036982469 BENIFICIARY NAME : DZEMAL DAUTOVIC BENIFICIARY ADRESS: KRUSEVICA BB LUKAVAC.

Za sve dodatne informacije možete kontaktirati g. Džemala Dautovića na broj telefona 00387 61 411 418.